Borba Miočića i Cormiera pod znakom pitanja! Stipi ne odgovara oktagon u APEXU!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Svi sa nestrpljenjem očekujemo UFC 252 koji predvode najbolji teškaši današnjice Stipe Miočić i Daniel Cormier u trećem i odlučujućem meču koji će nam potvrditi ko je najbolji teškaš naše ere.

U nedelju je potvrđeno da će UFC 252 biti održan u Las Vegasu u UFC Apex Centru, ali tu je nastao prvi i to veliki problem. Šampion Stipe Miočić ne želi da se bori u malom oktagonu koji se nalazi u Apex Centru. U Apex Centru dimenzije oktagona su znatno manje od onog koji gledamo na UFC događajima:

Daniel Cormier je prokomentarisao ovu situaciju i rekao da manji oktagon odgovara više njemu nego Stipi:

„Manji oktagon bi išao meni na ruku. Meni kao nekome ko želi da se približi, ko želi da rva i kao nekome ko se već borio u takvom oktagonu. U Strikeforce sam setite se, nastupao u nešto manjem kavezu. Iskreno, meni malo više odgovara manji oktagon, nego što odgovara Stipi“

Nedugo nakon objave ove vesti MMA Fighting je kontaktirao izvor blizak Stipi Mioliću koji je izjavio:

Dobili smo informaciju da bi se Miočić radije borio u većem oktagonu, ali u APEX kompleksu se trenutno nalazi onaj manjih dimenzija. Da problem bude veći, naš izvor kaže da je rasveta tamo konstruirana specifično za manji kavez. To bi moglo da spreči bilo kakav plan oko zamene kaveza.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime