Douglas Lima razočaran zbog odlaska MacDonalda iz Bellatora, zahvalan mu na rivalstvu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na žalost nećemo gledati trilogiju između Douglas Lime i Rory MacDonalda u Bellatoru. Kao bomba je juče odjeknula vest da bivši UFC borac i Bellator šampion Rory MacDonald napustio Bellator i potpisao ugovor sa PFL promocijom.

Foto: MMA Fighting

Šampion u velter kategoriji Douglas Lima izjavio je kako se razočarao kad je čuo da MacDonald napušta promociju i odlazi u PFL. U periodu kada se govorilo o potencijalnom meču između njih dvojice, odjeknula je vest da se Kanađanin pridružuje PFL rosteru:

Malo sam razočaran. Ovo me je definitivno iznenadilo. Bilo je skroz neočekivano. Imali smo izjednačenu prvu borbu. Druga je bila malo bolja ali ne toliko uzbudljiva. Mislio sam da ćemo odraditi i treću borbu, ali bez obzira na sve, imam pojas! To sam uvek želeo. Ne radi se ovde ni o kakvoj osveti, samo sam hteo svoju titulu ! rekao je Lima za MMA Junkie

Douglas Lima je izgubio u njihovom prvom susretu, a kako kaže od te borbe je napravio veliku prekretnicu u karijeri i veoma je zahvalan MacDonaldu na tome:

Prva naša borba je borba koja me je najviše promenila. Bila je tako blizu, pravi rat! Mogao sam mnogo više tada da uradim, ali nisam zbog blokade u glavi koju sam imao do tada. Jednostavno učite iz borbe, ta borba me je promenila i dosta mi je pomogla. Naučio sam u borbi protiv njega više nego u bilo kojoj drugoj borbi. Pokazao sam to kroz turnir a zatim ga pobedio u revanšu. U svakoj borbi se po nešto nauči ali Rory je bio najveći sigurno.

Moram mu biti zahvalan. Mnogo me je naučio u našoj prvoj borbi. Nikada to neću zaboraviti. Stvarno mi je pomoglo u karijeri što sam bio u kavezu sa njim, ali sada je gotovo. Na žalost to poglavlje je zatvoreno,

S’obzirom da je lima pobedio najbolje borce u svojoj kategoriji u Bellatoru, vidno je razočaran zbog gubitka trećeg meča sa MacDonaldnom ali kako kaže nada se da će u martu odraditi svoj sledeći meč.

Dobro je za njega, mislim da će mu biti dobro bilo gde da ode. Siguran sam da će se o njemu brinuti. Ipak je on veliko ime, radio je u UFC, bio je šampion u Bellatoru, radujem se njegovim mečevima i rado ću ga gledati.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime