Khabib Nurmagomedov: Tvrđi sam i fizički jači od Fergusona!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U razgovoru za RT Sport, UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov (28-0 MMA, 12-0 UFC)  dao je sebi prednost u odnosu na izazivača Tony Fergusona (25-3 MMA, 15-1 UFC). Ova borba je jedna od iščekivanijih a održava se na UFC 249, 18. aprila u Brooklynu.

Foto: LowKick MMA

Uvek mislim da imam više šanse za pobedu nego moji protivnici, jer ne mogu da se približim borbi sa neizvesnošću. Mislim da sam puno bolji od njega u rvanju. Fizički sam jači od njega. Ja sam tvrđi od njega i još uvek nisam izgubio ni jedan meč za razliku od njega. rekao je Khabib.

Khabib je pokazao u borbi protiv Conor McGregora da je dosta poboljšao svoj stand up a veruje da može da iznenadi i Fergusona:

Za razliku od njega, ja nikada nisam bio u knockdown-u. On je bio čak 7 puta u knockdown-u, to je puno padova od udaraca, tako da mogu da ga udarim jako a pogodiću ga sigurno teško!

I ako je svetan svojih prednoti u odnosu na Fergusona, Khabib smatra kako mu je Tony najteži ispit do sada na papiru. A zbog toga je već započeo svoj trening kamp i ako ima još 4 meseca do borbe:

Mislim da se jasno može primetiti njegova snaga. U dobrom je pobedničkom nizu, nije izgubio od 2012 godine. On je jako dobar protivnik. U istoriji UFC nije bilo borbe između dva borca koji imaju po 12 pobeda u nizu. To će biti veliki istorijski događaj. Kao protivnika ga shvatam vrlo ozbiljno.

Ko po vama pobeđuje u ovom duelu ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime