Dražen Forgač o Stefanu Neguciću: „Veliki respekt za gospodina Negucića, gledamo ga u Zagrebu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih regionalnih boraca Stefan Negucić (11-2) debitovao je za FNC promociju na FNC 17 u Beogradskoj Areni.

Stefan Negucić , FNC 17 Beograd

Stefan je već na debitantskom nastupu dobio priliku da se bori za titulu FNC šampiona velter kategorije protiv šampiona Nikole Joksovića. Iako nije uspeo da stigne do pobede i osvoji FNC pojas, Negucić je kao i uvek dao sve odsebe i ostavio srce u kavezu, što je prepoznala publika ali i čelnici FNC promocije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Prvi čovek FNC promocije Dražen Forgač je na svom Instagram nalogu odgovarao na pitanja fanova, a stiglo je i pitanje za „šta je sledeće za Negucića?“ , na šta je Dražen odgovorio sledeće:

„Veliki respekt za gospodina Stefana Negucića. Ima ogroman kredit kod mene i boriće se kad izrazi želju, a verovatno je to na velikom eventu u Areni Zagreb 23.11.“

Podsetimo, Stefan je nakon pauze od 2 godine i povrede i operacije ligamenata kolena prihvatio da se bori protiv šampiona, iako je imao mogućnost da ide „lakšim putem“, Negucić je izabrao da se bori protiv najboljih jer je to ono što publika ali i promocija želi da vidi. Biće zanimljivo videti šta je FNC spremio sledeće za Stefana Negucića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Negucic (@stefan.mma.negucic)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime