Forgač želi doskorašnjeg UFC borca na FNC rosteru: „Slobodno mu pošaljite moj broj!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FNC promocija raste svakim danom sve više u svakom segmentu. Pored publike i sponzora koji su prepoznali potencijal FNC promocije, velika većina boraca iz „velikih“ promocija počinje da gleda ka FNC organizaciji.

Anton Turkalj

Spektakularni događaji poput poslednja dva u Beogradu, Ljubljani, Puli, Zagrebu i ostalih FNC događaja obišli su celu MMA zajednicu, pa velika većina renomiranih boraca želi da se nađe na rosteru najbolje regionalne MMA promocije.

FNC 17 Beogradska Arena

Tokom odgovaranja na pitanja fanova, Dražen Forgač je izrazio želju za doskorašnjim UFC borcem Antonom Turkaljem (8-4) koji više nije deo UFC rostera. Turkalj je inače hrvat koji živi i trenira u Švedskoj. U UFC je došao nakon pobede u DWCS, a pre toga se borio u Brave CF gde je zabeležio 3 pobede u isto toliko nastupa, a takođe je nosilac medalje sa IMMAF takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)


Dugo je važio za jednog od najperspektivnijih evropskih boraca u poluteškoj kategoriji. U UFC promociji se nije baš dobro proslavio, jer je izgubio u sva 4 nastupa u najjačoj svetskoj MMA promociji. Anton ima samo 28 godina i njegovo vreme tek dolazi.

Anton Turkalj

Forgač je zainteresovan da potpiše Antona Turkalja, a kako saznajemo kontakt na relaciji FNC-Turkalj je ostvaren.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime