Dušan Džakić posle godinu dana ponovo u sali!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu Dušan Džakić je ponovo u sali. Penzionisani MMA borac je posle pauze od godinu dana počeo da trenira u svom fitnes centru.

Foto: Screenshot

Ja sam danas nakon pauze od godinu dana počeo ponovo sa treningom, a od septembra ću vežbati sa vama u fitnes grupi koju pokrećemo.

Od eptembra počinju grupni fitnes treninzi u mom sportskom centru u Zemunu, treninge vodim ja i licencirani trener, a takođe ću i ja vežbati zajedno sa vama.

Dušan Džakić je zbog povrede koju je zadobio još davne 2014. godine u meču sa Bohumil Lungrikom bio primoran da završi karijeru. Domaći borac Lungrik je više puta udario Džakića u potiljak gde je inače zabranjeno udaradanje protivnika, što je rezultiralo ozbiljnom povredom oka Dušana, koji je nakon toka imao veliki broj operacija i skoro izgubio vid. Upravo zbog te situacije, Dušan je primoran da završi svoju MMA karijeru mnogo ranije nego što se očekivalo. Džakić ima svoj fitnes centar u Zemunu gde zajedno sa licenciranim trenerima vodi treninge fitnesa i kikboksa.

 

Svi koji žele da treniraju u najboljem fitnes centru u Zemunu mogu se javiti na kontakt telefon 061663975 i zakazati svoj trening.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime