Duško krenuo sa svojim timom na Fight Island gde ga očekuje novi UFC meč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duško Todorović u pratnji svog tima (Jovan Milićević, Aleksandar Milićević i Bojan Mihajlović) je krenuo u Abu Dhabi na „Fight Island“ gde će nastupiti na prvom UFC eventu u 2021. godini.

Bojan Mihajlović, Aleksandar Milićević, Jovan Milićević i Duško Todorović krenuli na „Fight Island“

Duško za protivnika ima takođe neporaženog borca sa Havaja člana Xtreme Couture gyma, Punahele Soriana. Event se održava 16. januara a Duško i Punahele će biti predzadnja borba na uvodnom delu programa (prema pisanju sajta Tapology). Glavna borba večeri je duel u perolakoj kategoriji između bivšeg šampiona Max Hollowaya i Calvin Kattara.

Lepa vest za sve ljubitelje MMA sporta u Evropi i regionu je ta da nećemo morati kao i obično da ostajemo budni do ranih jutarnjih časove, već će ovaj događaj biti po evropskom vremenu a ne kao inače po američkom. Program će krenuti od 18h po našem vremenu dok je glavni deo programa planiran za 21h.

Dušku i celom timu želimo puno sreće i verujemo u novu pobedu u najboljoj svetskoj organizaciji UFC. Intervju sa Duškom možete pogledati na linku ispod. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime