Vaso i Parke ozbiljno zaratili: „Spreman sam da ti zdrobim lobanju, MMA je za pičke!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugo je Vaso Bakočević bio „miran“, da je to prosto neverovatno. Čak i ovog puta nije on pokrenuo celu ovu priču.

Norman Parke i Vaso Bakočević

Juče se na Instagram profilima Vasa Bakočevića i Normana Parkea videlo ozbiljno prepucavanje i pala je po koja „teška reč“. Akter cele priče ovoga puta je bio borac iz Severne Irske koji je na svom Instagram profilu prozvao Vasa Bakočevića:

Szuli (KSW borac Grzegorz Szulakowski) Vaso, gde se? Da li ste spremi?”

Nije se dugo čekao na Vasov odgovor:

Ne znam ko je Szuli, ali ja sam spreman da ti zdrobim lobanju, ti stari prdežu. Ti i ja na Genesisu – bez rukavica, samo na ruke. Hajdemo!”

Parke je nastavio sa „prozivkama“ na svom Instagram profilu i to u svom prepoznatljivom stilu i ozbiljno „pecnuo“ Bakočevića:

Jedina stvar koju ti možeš da zdrobiš je limenka! Zašto ne želiš ovu borbu da radimo u MMA? Ovo je tvoja šansa, internet ratniče”

Poslednja poruka koju je Vaso namenio Parkeu jasno je stavila do znanja da ga interesuje samo bare knuckle (boks bez rukavica) meč sa bivšim KSW šampionom:

“Zašto u svakom Storyju koji objavš, mi moramo da gledamo  tvoju debelu glavu? Ućuti, potpiši ugovor od Genesisa i idemo da pobijemo kao pravi muškarci! MMA je za pičke!

Nakon toga Parke je nastavio sa objavama u cilju potrage za novom borbom s obzirom da mu je poslednja bila još letos protiv Mateusz Gamrota gde je izgubio:

Sa kim da se borim u međukategoriji do 74 kilograma? Posle toga se vraćam u laku kategoriju”

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime