Duško Todorović dobio protivnika i datum za odlučujući UFC meč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski UFC borac srednje kategorije Duško Todorović (10-2) jako brzo će ući u oktagon najbolje svetske promocije gde ga očekuje ključni meč.

Duško Todorović, FOTO: ufc.com

Nakon impresivnog debija u UFC organizaciji, Duško je doživeo dva poraza u nizu, pa sada u 4. nastup i poslednji po ugovoru sa UFC ulazi sa imperativom pobede koja je neophodna za opstanak u najboljoj svetskoj organizaciji.

„Thunder“ će nastupiti 4. decembra na Fight Nightu koji predvode Jose Aldo i Rob Font, a protivnik će mu biti dobro poznati Maki Pitolo (13-8). Todorović i Pitolo su trebali da se bore u junu ove godine, ali je borac sa Havaja otkazao meč u nedelji borbe, kada je Gregory Rodrigues uskočio kao zamena i pobedio Duška.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Inače Pitolo je timski kolega i sparing partner Punahele Sorianu koji je naneo Dušku prvi poraz u karijeri. Stil borbe im je sličan pa nas sigurno očekuje otvoren i zanimljiv meč. I pored dva poraza u nizu, Duško je pokazao veliko srce i borio se do kraja. Verujemo da je sada momenat da se prekine negativni niz i nastavi tamo gde se stalo.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime