Nurmagomedov uhapšen u Moskvi zbog sumnje da je udario policajca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neporaženi MMA borac bi mogao da bude u velikim problemima ukoliko se dokaže da je kriv za delo koje mu se „stavlja na teret“.

Khabib i Usman Nurmagomedov

Najtalentovaniji borac porodice Nurmagomedov i član Bellatora Usman Nurmagomedov (14-0) uhapšen je u Moskvi sa svojim prijateljem Kamalom Idrisovim zbog sumnje da su počinili počinili teško krivično delo.

Nurmagomedovom i njegovom prijatelju se stavlja na teret da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći i da su pobegli sa lica mesta a na sve to su prilikom bega sa lica mesta udarili autom policajca koji je zadobio povrede. Prema informacijama koje su plasirali ruski novinari, incident se dogodio u dagestanskom gradu Kaspiysku u blizini aerodroma. Nije poznato ko je bio za volanom a istraga je i dalje u toku.

Nakon što su doleteli u Moskvi, prilikom sletanja su odmah uhapšeni a u pritvoru će biti do prvog izlaska sudije i saslušanja. Prema rečima i samog Khabiba, Usman je najtalentovaniji borac njihove dinastije, a ovaj incident mu svakako nije trebao i sigurno će imati „uticaj“ na njegovu karijeru.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime