Duško Todorović nastupa na Fight Islandu! Saznao ime protivnika!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako u narodu kažu treća sreća! Danas je i zvanično potvrđeno da će Duško Todorović debitovati 3. oktobra na Fight Islandu. Duškov protivnik biće Dequan Townsend (22-11).

LAS VEGAS, NEVADA – AUGUST 27: (L-R) Dusko Todorovic punches Teddy Ash in their middleweight bout during Dana White’s Contender Series season three week 10 at the UFC Apex on August 27, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Bottari/DWCS LLC/Zuffa LLC)

Dequan Townsend u UFC ima 3 poraza i ovo mu je odlučujući meč. Dva puta je nastupao u poluteškoj i jednom u srednjoj UFC kategoriji. Sa druge strane Duško baš nema sreće. Već dva puta je njegov debitantski meč u UFC otkazivan i to u fight week-u. Poslednji put zbog pozitivnog testa na korona virus samo nekoliko dana pred meč, kada je upao kao zamena Khamzat Chimaev koji je postao planetarna zvezda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

BOMBA ❗ Poznati svetski portal MMA Junkie objavio je da je UFC blizu realizacije borbe u srednjoj kategoriji između Duška Todorovića i Dequana Townsenda za 3 oktobar ma Fight Islandu.

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv) дана

Fight Night na kojem će se boriti Todorović i Townsend održava se 3 oktoba na Yas Islandu u Abu Dhabiu a predvodi ga borba između Holly Holm i Irene Aldana.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime