Uroš Medić na treningu sa Gastelumom, Werdumom, Cyborg,Vettoriem…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Novi Srpski UFC borac Uroš Medić nastavlja da ulaže u svoje znanje. Kao što znamo Uroš je došao do UFC ugovora preko DWCS na impresivan način, gde je ostavio predsednika Denu Vajta bez teksta.

LAS VEGAS, NEVADA – AUGUST 04: Uros Medic of Serbia celebrates after his TKO victory over Mikey Gonzalez in their lightweight bout during Dana White’s Contender Series season 4 week one at UFC APEX on August 04, 2020 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/DWCS LLC/Zuffa LLC)

Medićev matični klub je Anchorage BJJ koji se nalazi na Aljasci gde i živi, ali Uroš je odlučio da putuje po Americi i prikuplja znanje koje će mu sigurno mnogo značiti za nastavak karijere. Prva destinacija na koju je Kalifornija gde je posetio „Kings MMA“.

Na oficijalnom profilu Kings MMA objavljena je slika sparinga na kojem videmo dobro poznata svetska MMA imena kao što su bivši UFC šampion Fabricio Werdum, bivša UFC sada Bellator šampionka Cris Cyborg, Kelvin Gastelum, Marvin Vettori i još mnogi dobri borci među kojima je i naš Uroš Medić

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Friday Sparring! Special guest Professor @leovieirabjj. Sparring de sexta com a presenca do Professor @leovieirabjj. #kingsmma #mma #huntingtonbeach #california #usa

Објава коју дели Rafael Cordeiro (@kingsmma_hb) дана

Uroš Medić još uvek čeka na svoj debi u UFC organizaciji. I dalje nije poznato kada bi mogao da se nađe u oktagonu, ali realno je da ga vidimo do kraja ove godine na nekom od predstojećih događaja. U narednih nekoliko dana očekujte intervju sa Urošem Medićem na Triangle TV kanalu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime