Duško Todorović zatvoren na Maldivima: „Odmor se pretvorio u horor!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Naš UFC borac Duško Todorović nalazi se na Maldivima sa svojom devojkom, gde im se „odmor pretvorio u „horor“, kako kaže sam Duško.

Duško Todorović sa devojkom, FOTO: Instagram screenshot

Todorović je juče na svom Instagram profilu objavio da su on i njegova devojka Tijana praktično „zarobljeni“ na Maldivima zbog problema sa covid testovima. Duško je u pratnji svoje lepše polovine otišao na Maldive što smo videli na njegovom profilu. Usledio je povratak i obavezno testiranje pre ulaska u avion, gde dolazi do problema.

Tijanin test je bio negativan, dok je Duškov test prvi put pokazao inconclusive (nepouzdan), da bi usledilo novo testiranje na kojem je Duško pozitivan na covid virus. Sam Duško objavio je da je to suludo. Nema apolutno nikakve simptome ni tegome, devojka mu je negativna a došli su sa negativnim testovima. Dušku i Tijani nije dozvoljeno ponovno testiranje, već će provesti 14 dana u karantinu plus 2 dana za čekanje rezultata testiranja pred povratak kući. Duško se obratio ljudima i upitao da li je neko imao slična iskustva i pomogne mu oko ove situacije:

Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vreme pretvorio u horor! Pre nego što smo trebali da se vratimo, na PCR testiranju koje se radi dan pred lez nazad, ja sam ispao prvo „inconclusive“ a na ponovnom testiranju pozitivan, i ako je moja Tijana negativna.

Ja inače nemam nikakve simptome ili tegobe, a ode smo došli sa negativnim rezultatom. Sada nam ne dozvoljavaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana da provedemo u karantinu i + 2 dana za novo testiranje i čekanje rezultata pre povratka kući.

Da li neko ima slična iskustva ili zna kome mogu da se obratim? Ovo je suludo! Hvala unapred.

FOTO: Screenshot Instagram

Ako je neko imao sličnu ili istu situaciju neka se javi Dušku i podeli svoje iskustvo sa njim.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime