Dustin Poirier dao predlog UFC i zatražio Conor McGregora!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je UFC Fight Night u Aucklandu. Event su predvodili Dan Hooker i Paul Felder koji su nam pružili borbu za pamćenje. Izuzetno dobrih i izjednačenih 5. rundi. Na kraju pobedu odnosi Dan Hooker. Ovom pobedom Novozelanđanin ulazi u sam vrh lake kategorije.

Veliki deo MMA zajednice odao je poštovanje Hookeru i Felderu. Naravno bilo je tu i onih koji se ne slažu sa sudijskom odlukom, kao npr Khabib Nurmagomedov koji je izjavio da je po njemu trebao Felder da pobedi.

Možda i najzanimljiviji komentar imao je Dustin Poirier koji je dao dobar predlog za uparivanje u lakoj kategoriji:

Hooker vs. Gaethje

Ja (Dustin Poirier) vs. Conor!

Uradimo to.

Conor McGregor i Dustin Poirier su se već jednom borili još 2014 godine kada je Irac slavio nokautom u prvoj rundi. Poiriera nismo gledali još od 07. septembra i UFC 242 kada se borio protiv Khabiba Nurmagomedova za titulu prvaka u lakoj kategoriji. Izgubio je u drugoj rundi gušenjem. Od tada Poirier nije imao meč, a već duže vreme postoji prepucavanje između njega i Conora. S’ obzirom da i Conor nema ugovoren meč, nije nemoguće da UFC spoji ovu dvojicu.

Foto: BJ Penn

Dan Hooker sa ovom pobedom ulazi u sam vrh lake kategorije. Pre ove borbe bio je na 7 mestu, dok je njegov protivnik Paul Felder 6. Sasvim sigurno će preskočiti Feldera a možda i Donalca Cerronea koji je 5 mesto. Borba između Hookera i Gaethjea je verovatno sledeći potez UFC-a.

Šta mislite o ovim borbama ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime