Wilder posle borbe: Hteo sam da izađem na štitu jer sam ratnik! Bolji je pobedio! Vratiću se bolji

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Detonay Wilder je doživeo prvi poraz u svojoj karijeri. Bolji od njega bio je Tyson Fury koji ga je pobedio tehničkim nokautom u 7. rundi. Wilderov ugao je bacio peškir i prekinuo dominaciju Britanca nad njihovim bokserom, koji je zadobio povredu uva. Furyu je postao WBC šampion sveta i osvojio je The Ring pojas. U intervjuu posle borbe Detonay Wilder je izjavio kako je pobedio bolji bokser i da nije imao nameru da se preda i ako je Fury dominirao:

„Ovakve stvari se događaju. Danas je bolji bokser pobedio. Moj ugao je bacio peškir, ja sam hteo da me puste da izađem na štitu, jer sam ratnik ! Puno se toga dogodilo uoči ove borbe. Moja noga je već bila oslabljena zbog drugih stvari, ali nema izgovora. Vratiću se jači. Čak i najbolji gube, to je sastavni deo ovog sporta. Imao sam dosta problema, ali vratiću se jači obećavam“

Wilder je odmah posle meča završio u bolnici gde mu se ukazala pomoć, pa nije prisustvovao konferenciji za medije. Njegov glavni trener Jay Deas  i menadžer Shelly Finkel su se pojavili ispred medija. Kako je njegov menadžer rekao po ugovoru imaju rok od 30 dana da odluče da li će uzeti revanš:

„Deontay će uzeti neko vreme za odmor, ali videćete revanš. On sada ima 30 dana da odluči. Verujem da ćete ovu dvojicu ponovo gledati zajedno u ringu! rekao je Wilderov menadžer.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime