Dustin Poirier i Dan Hooker predvode UFC Fight Night 27 juna!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poslednji UFC događaj u APEX Centru pred odlazak u Abu Dhabi na „Fight Island“ predvodiće fantastična borba u lakoj kategoriji između Dustina Poiriera i Dana Hookera, potvrđeno je i zvanično. UFC je čak objavio da je ovao borba „Kandidat za borbu godine“.

O ovom duelu se priča već duže vreme, ali problem je bio u dolasku Hookera sa Novog Zelanda u Ameriku. Baš zbog spomenute situacije, ova borba se očekivala za „Fight Island“, ali dogodiće se na poslednjem eventu u APEX-u u Las Vegasu.

Dustin Poirier (25-6) je svoj poslednji meč radio u septembru prošle godine na UFC 242 u Abu Dhabiu, gde je poražen od Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu prvaka lake kategorije. Tim porazom prekinuo je sjajan niz od 5 pobeda za redom. Poraz je teško pao Dustino, čak je u jednom trenutku i najavljivao kako bi mogoa da završi karijeru. U ovom trenutku Poirier deluje motivisano i jedva čekamo da ga vidimo u oktagonu.

Neće imati ni malo lak zadatak, ispred njega je Dan Hooker (20-8). „The Hangman“ je u odličnoj formi i u poslednjih nekoliko nastupa pokazao je da pripada samom vrhu lake kategorije. U februaru ove godine pobedio je Paul Feldera podeljenom sudijskom odlukom u fantastičnoj borbi, jednoj od najboljih u poslednje vreme. U nizu je od 3 pobede a padala su imena poput spomenutog Paul Feldera, Al Iaquinte i James Vicka. U svojih poslednjih 8 nastupa doživeo je samo jedan poraz od Edsona Barboze. Potencijalnom pobedom nad Poirierom, Hooker ulazi u konkurenciju izazivača za titulu lake kategorije. Očekuje nas zanimljiv meč 27. juna! Kome vi dajete prednost ?

Kome dajete prednost u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime