Edson Barboza zatražio raskid ugovora od UFC: Nemam više vremena za čekanje, pustite me!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Posle 10 godina u UFC, jedan od omiljenih boraca fanova, Edson Barboza zatražio je raskid ugovora od UFC-a. Brazilac je član najbolje svetske promocije još od 2010 godine. Za to vreme upisao je 14 pobeda i 8 poraza.

Foto: livingmma.com

U vreme kada se pričalo o njegovom prelazku u perolaku kategoriju, Barboza nas je sve šokirao sa ovom vešću. Brazilac je na svom Instagram profilu objavio da želi raskid ugovora sa UFC i u objavi tagovao Denu Vajta, Šona Šelbija, UFC i UFC Brazil.

„Zahvalan sam na ovih gotovo deset godina koliko radim u kompaniji. Davao sam sve od sebe u svakoj borbi kako bih priredio show za fanove, ali mislim da je došlo vreme da idem dalje. Nemam više vremena za čekanje. Molim vas, pustite me !“ glasila je Barbozina poruka upućena UFC

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@ufc @ufc_brasil @danawhite @seanshelby

Објава коју дели Edson Barboza Jr (@edsonbarbozajr) дана

Edson Barboza se poslednji put borio sa Paul Felderom na UFC 242 u Dubaiu gde je izgubio podeljenom sudijskom odlukom, koja je bila diskutabilna. Barboza i njegov tim nisu mogli da se pomire sa tom odlukom, čak su tražili da se poništi pobeda Feldera i najavili tužbu. Izgleda da je to glavni problem. Ta borba je bila još u septembru 2019 godine.

Gde bi voleli da gledate Barbozu ? 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime