ARES Fighting otkazao event zbog Korona virusa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Čelnici nove Francuske promocije ARES primorani su da otkažu svoj 2 event. ARES 2 koji je prvobitno zakazan za 03. april biće pomeren za 30. oktobar.

Epidemija Korona virusa predstavlja veliki rizik za sve manifestacije koje se održavaju u zatvorenom prostoru. Čelnici ove nove promocije ne žele ništa da prepuse slučaju i na prvom mestu je zdravlje publike, boraca i zaposlednih. Svi ljudi koji su kupili karte za 02. april moćiće da dobiju novac nazad ili da dobiju karte za 30. oktobar.

ARES promocija će za nekoliko godina sigurno biti jedna od najvećih svetskih organizacija. MMA je od 01.01.2020 legalizovan u Francuskoj, a ARES dolazi upravo iz Francusce. Potpisao je veliki broj UFC boraca a kako nezvanično saznajemo ova organizacija odlično plaća svoje borce. Prvi event su odrđali u Senegalu koji je prošao odlično. Za sada na svom rosteru nalze se bivši UFC borci: Wilson Reis, Nordin Taleb, John Moraga, Hector Sandoval, Luis Henrique, Juan Adams zatim i borci takođe velikih organizacija kao što su Bellator,PFL, RIZIN : Teodoras Aukštuolis, Chris Curtis, Gregory Babene itd..

Ova organizacija obećava!

ARES 2 Fight Card:
Main Event
Middleweight
Nordine Taleb (15-7) vs. Maarten Wouters (12-8)
Co-Main Event
Heavyweight
Oumar ‘Reug Reug’ Kane (1-0) vs. Ivan Romanov (5-0)
 
Flyweight
John Moraga (19-7) vs. Hector Sandoval (15-4)
Heavyweight
Luis Henrique (12-6) vs. Teodoras Aukstuolis (11-5)
Welterweight
Nassourdine Imavov (8-2) vs. Chris Curtis (22-8)
Strawweight
Carolina Jimenez (6-0) vs. Marie Loiseau (3-0)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime