EMC 5: Loša noć za Balkance! Porazi Ishiija i Milinkovića. Jun nokautiran u prvoj rundi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je Elite MMA Championship 5 koji je održan sinoć u UFD Gymu u Dizeldorfu. Na ovom događaju prisusvovali su MMA velikani kao što je legendarni Mirko Filipović, Ivan Hyppolyte kao i predsednik najbolje Evropske organizacije KSW, Martin Lewandowski. Veče nije dobro prošlo za borce sa Balkana. Svi Balkanci osim Sare Luzar Smajić su doživeli poraze na EMC 5!

Bivši Bellator borac Stuart Austin pobedio je Satoshi Ishiija sudijskom odlukom nakon 5. rundi u borbi za titulu teška kategorije. I ako je Japansko-Hrvatski borac dobar deo borbe imao kontrolu na žici i čak zabeležio nekoliko rušenja, sudije su presudile u korist Engleskog borca. Izgleda da su arbitri ovog meča ipak više bodovali udarce sa kojima je Austin pogađao Ishiija. Imao je Austin i nekoliko dobih udaraca laktovima, čak je u 2. rundi posekao Ishiija.

Saša Milinković je takođe izgubio sudijskom odlukom na EMC 5. Bolji od Milinkovića bio je domaći borac Kasim Aras. Pobeda Arasa jednoglasnom sudijskom odlukom.

Poljski teškaš Damian Olszewski šokirao je sve nokautom nad Erkom Junom u prvoj minuti borbe! Ovo apsolutno niko nije očekivao. KSW borac je doživeo drugi poraz u nizu, nakon tri pobede.

Sara Luzar Smajić je pobedila holandsku borkinju Kaylee Vos jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe.

U finalu EMC Grand Prix turnira u velter kategoriji sastaće se Amiran Gogoladze i Ismail Naurdiev. Gogoladze je pobedio Pavela Kuscha u prvoj rundi, dok je bivši UFC borac Naurdiev stigao do pobede nad Tymoteusz Lopaczykim jednoglasnom sudijskom odlukom.

EMC 5 Rezultati:

Stuart Austin def Satoshi Ishii – Jednoglasna sudijska odluka

Ismail Naurdiev def T. Łopaczyk – Jednoglasna sudijska odluka

Damian Olszewski def Erko Jun – KO/TKO, R1

Amiran Gogoladze def Pavel Kusch – KO/TKO, R1

Kasim Aras def Saša Milinković – Jednoglasna sudijska odluka

Konrad Dyrschka def Walter Pugliesi – Jednoglasna sudijska odluka

Sara Luzar Smajic def Kaylee Vos – Jednoglasna sudijska odluka

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime