Overeem prebio Sakaia, OSP slavio brutalnim nokautom, pobeda Pereire!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Vegas 9 je poremetio korona virus pa je od planiranih 9 borbi u poslednjem trenutku ostalo samo 7, ali ni to nas nije sprečilo da uživamo u fantastičnim nastupima UFC boraca. Događaj su predvodili teškaši Alistair Overeem i Augusto Sakai, gde je slavio legendarni Holanđanin.

LAS VEGAS, NEVADA – SEPTEMBER 05: Alistair Overeem of the Netherlands reacts after his TKO victory over Augusto Sakai of Brazil in a heavyweight fight during the UFC Fight Night event at UFC APEX on September 05, 2020 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Alistair Overeem dolazi do svoje 47. pobede u 66. nastupu. Prosto je uživanje gledati Overeema, njegova taktika i tehnika su na jako visokom nivou. Što je stariji to je bolji, pa sa pravom može da se nada svom poslednjem lovu na titulu. 40 godišnji Overeem je stigao do pobede prekidom u 5. rundi borbe nakon serije snažnih GNP udaraca. Alistair je u seriji od dve pobede nakon nesrećnog poraza od Jairzinho Rozenstruika gde je faktički imao dobijen meč samo 4 sekunde do kraja. Biće zanimljivo videti koga će UFC dati „Reemu“ za sledećeg protivnika.

Ovince Saint Preux se BRUTALNIM nokautom vratio u polutešku kategoriju, nakon kratkog izleta u teškoj. Ispred sebe je imao talentovanog borca Alonzo Menifielda za koga je večina mislila da će savladati iskusnog OSP-a. Krajem druge runde OSP pogađa iz kontre levi kroše koji se seo tačno na Menifielda i nokautirao ga. Saint Preux dolazi do 25. pobede u profesionalnoj MMA karijeri.

Bivši SBC šampion Michel Pereira pobedio je Zelima Imadaeva u 3. rundi prisiljavanjem na predaju (RNC). Nakon vrlo burnog merenja očekivao se vatromet u oktagonu. Pereira je bio bolji borac i dominirao ceo meč ruskog borca. Poraženi Imadaev se bunio na kraju borbe kako nije tapkao na Pereirin RNC. Svakako bivši SBC šampion je po sudijskim kartama imao uverljivu pobedu. Čestitamo

UFC Vegas 9 rezultati:

Alistair Overeem def. Augusto Sakai, TKO (R5, 0:26)

Ovince Saint Preux def. Alonzo Menifield, KO (R2, 4:07)

Michel Pereira def. Zelim Imadaevm, prisiljavanje na predaju (RNC)  (R3, 4:39)

Andre Muniz def. Bartosz Fabinski, prisiljavanje na predaju (Armbar) (R1, 2:42)

Brian Kelleher def. Ray Rodriguez, prisiljavanje na predaju (Giljotina) (R1, 0:39)

Viviane Araujo def. Montana De La Rosa, jednoglasna sudijska odluka (30-27 x2, 29-28)

Hunter Azure def. Cole Smith, jednoglasna sudijska odluka (29-28 x3)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime