Erko Jun dobio protivnika za EMC u Nemačkoj!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Već duže vreme čekamo nastup Erka Juna. Poslednji put je nastupio u novembru na KSW u Zagrebu. Sada je pred Erkom novi izazov. Pred nama je teškaški duel na EMC u Dizeldorfu koji se održava 5. septembra.

Erko Jun (3-1) će se boriti protiv Damian Olszewskog (2-3). Damian Olszewski je teškaš iz Poljske. U poslednje vreme je u slabijoj formi, ali na početku svoje karijere važio je za velikog talenta. Na debitantskom meču pobedio je Erkovog sparing partnera i sadašnjeg člana PFL promocije Hatef Moeila, da bi nastavio pobednički niz i protiv Tarek Rhlida. Nakon toga sledi serija od 3 poraza u nizu. Poslednji meč radio je u Poljkom Babilonu u junu gde je poražen od talentovanog Kevin Szaflarskog.

Erko Jun se poslednji put borio u Zagrebu na KSW 51. Na žalost Erko nije uspeo da pobedi iskusnog Mariusza Pudzianowskog i ako je pružio odličan meč i na momente imao Poljaka u svojim rukama. Ovu podužu pauzu Erko je iskoristio da napreduje u određenim segmentima borbe, a kako njegovi klubski drugari kažu, on napreduje svakoga dana i sve je bolji. Jedva čekamo da vidimo 5. septembra Erka ponovo u oktagonu i nadamo se povratku na pobedničke staze.

Na Elite MMA Championship 5 koji se održava u Dizeldorfu nastupaju i Satoshi Ishii, bivši UFC borac Ismaila Naurdiev, Sara Luzar Smajić. Ovih dana očekujemo kompletan fight card.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime