Sean O’Malley: „Ja ću biti šampion jednog dana, a Vera će biti samo u prolazu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sean O’Malley je doživeo prvi poraz u svojoj profeionalnoj karijeri na UFC 252 gde je bolji od njega bio Ekvadorac Marlon Vera. Vidno je da je poraz teško pao mladom borcu kao i verovatno UFC organizaciji koja O’Malleya vidi kao potencijalnu mega zvezdu i u kojeg je uložila dosta truda i marketinga.

Marlon Vera pobedio Sean O’Malleya

Sean O’Malley se prvi put obratio javnosti nakon poraza i objasnio kako se oseća:

Pogledajmo za pet godina njegovu i moju karijeru. Ja ću biti svetski prvak, a on će i dalje biti prolaznik. To je jednostavno njegov stil. Neke borbe pobedi, neke izgubi. Spor je, ali je uporan i čvrst, tako da će biti sposoban da završi neke ljude nakon što primi batine. Ali gledam njegov tempo i kako sam ja eksplozivno plasirao svoje udarce. Ja se ne bih umorio i jednostavno bih ga prebio. Ne znam da li bi ga završio u prvoj rundi, budući da je bio strpljiv. To je zapravo meni olakšavalo posao jer nije ništa radio, samo je stajao. Zato me ovo sve još više boli“ rekao je „Sugar“ za „The Timbo and the Sugar“ podcast!

Na zagrevanju je sve bilo savršeno. U dobroj sam formi i bio sam siguran da ću ga slomiti. Sve je izgledalo savršeno, tako je bilo i kad sam krenuo prema oktagonu. Bio sam ispred njega i u glavi sam imao da je ovo lagan posao. On ne može da me pogodi. Ne može ni da me sruši. Jednostavno je prespor za bilo šta. Sećam se kako sam odjednom počeo da imam jak bol oko zgloba. Povukao sam se do kaveza i pomislio sam ‘j***te’. Ali i dalje se nisam osećao kao da sam u opasnosti. Sam sebi sam govorio kako sam nokautirao Eddieja Winelanda i smirio sam se. Ali posrećilo mu se. Pobedio me je i počeo je da skače kao da je dobio na lutriji. Po tome sam vidio kakva je tip kuja“

Ljudi sad luduju zbog ovoga, ali zašto. Ne igramo stoni tenis, to je život i takve se stvari dešavaju. Odabrali smo datum i vreme, izašli smo u oktagon i onda se dogodilo ono što se dogodilo. On je pobedio. Za mene je to loše jer sam izgubio od nekoga ko nije baš dobar borac. Gledam u njega i mislim da nije dobar, a pobedio me je i to je ono što jedino frustrira.“

Marlon Vera u poslednjih 7 borbi ima 6 pobeda i to prekidom. Biće zanimljivo ko će biti sledeći protivnik za Ekvadorca ali i za Sean O’Malleya kada se oporavi od povrede.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime