Erslan protiv neporaženog Letonca na eventu gde nastupa i Stošić!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ivan Erslan (11-1-0,1) će 26. februara ponovo ući u kavez KSW promocije i pokušati da potencijalnom pobedom obezbedi još jedan napad na titulu.

Ivan Erslan

Jedan od najperspektivnijih poluteškaša u Evropi, Ivan Erslan se nalazi u Americi u American Top Teamu na Floridi gde se priprema za svoj naredni meč. Danas se pojavila informacija da će Erslan nastupiti na KSW 67 protiv neporaženog borca iz Letonije Hasana Mezhieva (12-0).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Juče je KSW na svom Instagram profilu objavio da je roster poluteške kategorije pojačan za neporaženog borc iz Letonije, Hasana Mezhieva. Eto samo dan kasnije, ispostavilo se da je on naredni protivnik Ivana Erslana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

U svojoj MMA karijeri upisao je 12 pobeda. Ne može Mezhiev da se pohvali sa nekim velikim „skalpom“ nad borcima kao što ih ima Erslan, ali svakako borci sa tog podneblja su uvek opasni. Erslan iza sebe ima pobedu nad bivšim UFC borcem Enrique da Silvom i pobedu na KSW 61 protiv Mysiale.

Pobednik ovog duela ima pravo da razmišlja o napadu na titulu KSW šampiona poluteške kategorije. KSW 67 se održava 26. februara u Varšavi a predvodi je borba za titulu šampiona teške kategorije između Phil De Friesa i Darka Stošića.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime