Zabit Magomedsharipov otkrio datum kada se vraća i poručio: „Nekoga ću da uništim“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najatraktivnijih UFC boraca i jedan od najboljih boraca u perolakoj kategoriji Zabit Magomedsharipov uskoro bi mogao da se vrati u oktagon!

Zabit Magomedsharipov

Bivši ACB šampion je u svojih prvih 6 borbi u UFC promociji upisao 6 pobeda uz 3 prekida i 3 totalne dominacije. Mnogi Zabita smatraju najboljim borcem perolake kategorije i čovekom koji bi jedini mogao da „skine“ Alexandera Volkanovskog.

Zabit Magomedsharipov UFC

Svoj poslednji meč odradio je 2019. godine kada je pobedio Calvina Kattara. Bilo je veliko pitanje hoće li Magomedsharipov uopšte nastaviti svoju MMA karijeru zbog zdravstvenih problema koje je imao. Zabit je imao velikih problema sa dijafragmom koju je morao da operiše. Operacija je prošla kako treba, pa je ovaj atraktivni dagestanac spreman za povratak u oktagon kako prenose ruski mediji.

Na svom Instagram profilu objavio je video sa rvačkog sparinga uz opis sa kojim je aludirao na svoj povratak u oktagon:

„28. februara ću nekoga stvarno da uništim!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zabit (@zabit_magomedsharipov)

UFC nema ni jedan događaj 28. februara koji je po kalendaru ponedeljak. 26. februara ima događaj koji predvode Makhachev i Dariush na kojem nastupa još nekoliko boraca iz Dagestana kojima je takođe Ali Abdelaziz menadžer, pa je možda Zabit „permutovao“ datum. Svakako uskoro ćemo saznati šta je tačno Zabit hteo da kaže, ali svakako se očekuje njegov povratak u prvoj polovini 2022. godine.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime