Evo gde i kada možete da gledate UFC 257! McGregor vs Poirier 2!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Večeras je na programu jedan od najiščekivanijih događaja i povratak Conor McGregora. UFC 257 nam donosi dva fantastična duela u lakoj kategoriji.

FOTO: MMA Junkie

Glavna borba je revanš Conora McGregora i Dustina Poiriera dok je u sunaslovnoj borbi još jedan duel u lakoj kategoriji koja publika iščekuje a to je duel Dan Hookera i debitanta u UFC Michael Chandlera. E sada ono što najviše zanima publiku to je gde i kada može da se gleda ovaj event. Hajde da krenemo od početka.

UFC 257 počinje večeras (subota na nedelju) od 01:00 sa „Early prelims“ ili ti uvodnim programom. Preliminarni program (takođe uvodni) počinje od 02:00 dok je glavni deo programa koji svi očekujemo (Main Card) kreće u 04:00. Glavna borba se očekuje u intervalu od 05:30-06:00.

Prava prenosa sa Balkan ima Fight Chanel i Nova S koji će prenositi samo glavni deo programa koji startuje od 04:00. Piratski streemovi na kojima možete da gledate i koji su „po nama pouzdani“ su vipleague i crackstreams. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Svim ljubiteljima MMA sporta želimo prijatno veče, nadamo se da smo vam pomogli. Uživajte u borbama!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime