Poirier: „Moje veštine su druačije, ne znam zašto sam ja autsajder u borbi!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dustin Poirier i Conor McGregor će večeras predvoditi dugo očekivani UFC 257. Poirier i McGregor će odraditi revanš a pobednik će verovatno dobiti priliku da napadne titulu prvaka lake kategorije.

Conor McGregor je dobio ulogu velikog favorita u ovom meču. Kvota na irca iznosi „samo“ 1,30 dok je na Poiriera „čak“ 3,40. Dustin se ne slaže sa svetskim kladionicama a to je oktrio u intervjuu za ESPN:

Bio sam autsajder u mnogomečeva, pa sam izlazio sa podignutim rukama. Autsajder sam ceo svoj život. Ne vidim zašto sam ja autsajder i smatram da ne trebam da budem, ali osećam se dobro. Radio sam svoj posao, pobeđivao sam najbolje borce na svetu i jedan sam od onih koji uvek nađu način kako da dođu do pobede.

Prokomentrisao je Dustin svoj prvi duel sa Conorom koji se odigrao još davne 2014. godine:

Bio sam mlad borac i previše emotivan u tom meču. Dozvolio sam da me bes zaslepi. Previše sam se brinuo oko toga šta svi pričaju i pišu. Da li ste  videli šta se dogodilo pre te borbe, lude stvari? Vređao je mene i mojuporodicu a ja sam kao mlad borac sve to previše lično shvatao. Sad sam sazrieo i znam da ne smem da se brnem oko nečega gde neam kontrolu!

Moje veštine danas su drugačije, posle 6 godina uspeha u najtežoj kategoriji ovog sporta, to je moralo da se dogodi. Ali najvažnije je da sam sarzeo kao borac i kao čovek.

U koliko želite da se kladite na UFC 257 možete to uraditi na OKTAGON BET web sajtu. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime