EVO KAKO I GDE MOŽETE GLEDATI UFC 249 VEČERAS!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Večeras nas očekuje možda i najiščekivaniji MMA event u istoriji, UFC 249 koji predvode Tony Ferguson i Justin Gaethje. Kao što znamo zbog svetske pandemije COVID-19 virusa, event se održava bez prisustva publike.

U koliko ne znate kada počinje i gde možete pogledati UFC 249, napravili smo za vas jedno obaveštenje kako bi vam svima bilo jasno kako da gledate večerašnji spektakl.

Jedini koji imaju licencu za prenos UFC- na Balkanu je Fight Chanel, ali oni će prenositi samo main card (glavne borbe) koji kreće od 04:00 h. Za one koji planiraju da gledaju na Fight Chanelu a nemaju kako da gledaju uvodne borbe, najbolje je da posetite sajt www.vipleague.lc . Na tom sajtu možete gledati sve borbe. naravno ovaj sajt prenosi od prve do poslednje borbe, tak oda ko nema Fight Chanel može na ovom sajtu gledati sve mečeve. Glavna borba večeri između Tony Fergusona i Justin Gaethjea se očekuje od prilike oko 06:00 h ujutru.

Zapratite Instagram profil i budite uvek u toku sa dešavanjima u svetskom a i u regionalnom MMA https://www.instagram.com/triangle.tv/

Nadam se da nas večeras očekuje noć za pamćenje. Uživajte u borbama i čujemo se sutra da ih zajedno prokomentarišemo.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime