FCR organizator nakon poraza Jurakića: „Za mene je on pobednik, mi nemamo uticaj na sudije!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Denis Jurakić je kao što znamo „izgubio“ sudijskom odlukom od Samuel Barka na jučerašnjem FCR 11 u Švedskoj.

Denis Jurakić

Mladi borac iz Srbije, Denis Jurakić doživeo je veliku nepravdu na jučerašnjem meču u Švedskoj kada je nakon 3 runde totalne dominacije pobeda dodeljena njegovom protivniku, domaćem borcu Samuel Barku.

Denis Jurakić i Samuel Bark, FOTO: screenshot

Povodom ove situacije, kontaktirali smo organizatora FCRa- Zlatka Ostrogonca i pitali ga za mišljenje o celoj ovoj situaciji. Kako nam je Ostrogonac izjavio, suđenje nema nikakve veze sa organizacijom već da su sudije u nadležnosti MMA Saveza Švedske i da je za njega Denis Jurakić pobednik ovog duela:

„Mi kao organizatori nemamo nikakve veze sa tim, sudije su nezavisne i savez ih šalje na naše događaje. Mi ne možemo da utičemo na sudije i da odlučujemo ko će koju borbu da sudi, to kod nas tako ne funkcioniše. Mi ne smemo da se petljamo ni u šta što ima veze sa sudijama. To je totalno nezavisno. Možemo da ih kritikujemo kao što sada to radimo.
„Ja Zlatko Ostrogonac kao organizator smatram da je Denis pobedio i da je trebao da pobedi. Svako neka misli šta želi, ali ja lično smatram da je Denis pobedio ovu borbu i da njegov protivnik nije trebao da pobedi. Žao mi je što se ovo desilo, drugačije funkcionište to ovde kod nas u Švedskoj. Savez je iznad svega i mi moramo da pratimo savez inače ne bi mogli da radimo evente u Švedskoj. Ja smatram da je Denis pobedio i žao mi je što se ovo desilo“

Zapratite TRIANGLE TV i uživaje u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime