UFC predsednik najavio meč Chimaeva i Burnsa! Otkrio i datum borbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsednik UFC organizacije Dana White obradovao je fanove širom sveta i potvrdio da će uskoro gledati ono što sa nestrpljnjem očekuju već duže vreme.

Gilbert Burns i Khamzat Chimaev

Pouzdani novinar iz Kanade Aron Bronsteter je na svom Twitter nalogu objavio da je dobio informaciju od predsednika UFC-a da će se bivši izazivač za titulu velter kategorije Gilbert Burns i veliki UFC potencijal i zvezda Khamzat Chimaev boriti na UFC 273!

O ovoj borbi se priča već duže vreme, čak su i borci izrazili želju za istom na društvenim mrežama i često dolazili do „prepucavanja“. Idealna prilika za Chimaeva kojeg izbegava veliki broj boraca, da potencijalnom pobedom dođe na sam vrh kategorije. Sa druge strane Burns ima dosta veći rizik u ovom meču, ali bi i on potencijalnom pobedom dokazao da „još nije gotov“ i da može još jednom da pokuša da se izbori za napad na titulu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

UFC 273 se održava 8. aprila na Floridi u Jacksonvilu, a predvodi ga borba za titulu šampiona perolake kategorije, gde će snage odmeriti šampion Alexander Volkanovski i  Chan Sung Jung poznatiji kao „The Korean Zombie“.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime