Felder prozvao McGregora: Irci ti polako okreću leđa, hajde da vidimo ko je tvrđi Irac

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Od kako je objavio da se vraća u janaru borbama na UFC 246, mnogo prozivki je stiglo na račun Conora McGregora, sa različitih strana. Manje više jesve dogovoreno i Conor bi trebao da se bori sa Cowboyem i ako je u priči bio i Justin Gaethje. Na adresu Conora McGregora je stigla i prozivnika, šestorangiranog borca lake kategorije Paula Feldera. Felder je Irac američkog porekla i kako sam kaže ova borba bi mogla da dokaže ko je najbolji irski borac.

Ti predstavljaš Irsku i imaš sve irske navijače iza sebe, ali mislim da oni polako kreću da ti okreću leđa. Hajde da dogovorimo borbu američkog i pravog irca pa da vidimo ko je čvršći od nas dvojice. Mi američki irci smo mnogo tvrđi i jači! Ako misliš da imaš dovoljno jaku bradu i snagu da pobediš nekoga poput mene, onda nemamo šta da pričamo. Ti pričaš da imaš dinamit u levoj ruci, a ja ti garantujem da me ne možeš srušiti sa njom.

Paul Felder (17-4) je u nizu od dve pobede. Prvo je pobedio James Wicka da bi u svom poslednjem nastupu pobedio Edsona Barbozu podeljenom sudijskom odlukom u pravom ratu. Bilo je dosta polemike oko te sudijske odluke i najave Barbozinog tima da će se žaliti na odluku.

Conor McGregor (21-4) je svoju poslednju borbu izgubio od Khabiba Nurmagomedova. Pre toga je pobedio Eddie Alvareza gde je osvojio pojas u lakoj kategoriji i tako postao prvi UFC šampion u dve kategorije u istoriji.

Ko bi pobedio u ovom irskom okršaju ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime