Miro Jurković ima priliku da osveti svoj jedini poraz u igri i SBC pojas

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pred nama je još jedan vrhunski meč na SBC 25 u Novom Sadu. Kako su najavili iz organizacije da će SBC 25 biti najbolji SBC event do sada, izgleda da se nisu šalili. Popis borbi je za sada vrhunski. Od 6 borbi koliko je potvrđeno za sada, čak 4 su borbe za pojas.

Miro Jurković (8-1) će imati priliku da osveti svoj jedini poraz u profesionalnoj karijeri. Ponovo će ring deliti sa brazilcem  Manoel Neto JR Fernandesom (5-1). U prvoj borbi Fernandes je pobedio Jurkovića gušenjem u prvoj rundi na SBC 21. Bilo je dosta polemike da li je prekid bio preran ili nije, ali to sada nije toliko ni bitno. Miro Jurković ima priliku da se osveti brazilcu i nastavi svoj pobednički niz. Ovoga puta ulog ove borbe je veći nego prošli put. Boriće se za upražnjenu titulu SBC šampiona u srednjoj kategoriji koju je do skoro držao sada već UFC borac Duško Todorović. Očekuje nas vrhunski meč !

 

View this post on Instagram

 

SBC Middleweight Championship Bout Miro Jurković vs Manoel Fernandes Neto Jr. 2 Još jedna fenomenalna internacionalna MMA borba za prestižnu SBC titulu šampiona, u srednjoj kategoriji, i još jedna prilika za revanš koji mnogi žele da vide, održaće se na SBC 25 – Revenge! manifestaciji u Novom Sadu 07. decembra! Miro Jurković, veliki potencijal internacionalne MMA scene, želi priliku da osveti svoj jedini profesionalni poraz, protiv renomiranog svetskog prvaka u brazilskoj džiju-džici, Manuela Fernandes Neta Jr.! Miro će pred domaćom publikom gledati da stigne do osvete i svog najvažnijeg trijumfa, devete pobede u karijeri, dok će Brazilac pokušati da ostvari šestu profi pobedu u svom drugom SBC nastupu, ovog puta za naslov najboljeg! Očekuje nas MMA borba vrhunske klase!

A post shared by Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) on

SBC 25 fight card ( za sada potvrđen) :

  • Miro Jurković (SRB) vs Manoel Fernandes (BRA) – borba za titulu do 84kg
  • Vladislav Kanachev (BUL) vs Max Denner Viera (BRA) – borba za pojas do 77kg
  • Kiril Tropinin (RUS) vs Lucas Ananias (BRA)
  • Predrag Bogdanović (SRB) vs Laerte Costa E Silva (BRA)
  • Jackson Tortora Loureiro (BRA) vs Slobodan Limp Maksimović (SRB) – borba za pojas do 70kg
  • Maiquel Falcao (BRA) vs Igor Pokrajac (CRO) – borba za pojas do 93kg

 

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. Vlado moram vam reci da veoma gresite,Miro je veoma kvalitetan borac sa sjajnim standup-om,pohotovo kada je o boksu rec u kojem je radio I profi meceve,takodje rvanje mu je na zavidnom nivou i jaca mu je strana i to veoma dobro koristi da izmori protivnike,a o vhunskoj kondiciji da ne govorimo.Sto se tice meca sa Avramovicem ono je bila cista pobeda po broju udaraca su bili slicni,cak bih blagu prednost dao Miru,Avramovic je imao svojih par dobrih rusenja ali nije uspeo uopste da ga znacajno zadrzi na zemlji,kontrolu borbe je Miro imao svo vreme sto je rezultiralo pobedu.Fight card je najbolji fight card ikada na ovim prostorima,kao i uvek ova organizacija dovede borce svetskog renomea brazilci iz Astra fight team-a,Maiquel Falcao veteran UFC-a,i osvajac Bellator-ovog grand prix turnira,Igor Pokrajac borac malo losijeg kalibra od Maiquel Falcaa,ali isto tako na svetskom nivou…

  2. Vrlo tanak borac, sa slabim skilom i stend up-om , uz solidno rvanje i kontrolu na žici. poslednje 2 borbe da nije radio u organizaciji svojih trenera su mogle da odu na protivnicku stranu , pogotovo mec protiv Avramovica.. treba ipak priznati da prvi mec protiv ovog Brazilca nije izgubio , to jest doslo je do greske , gde je momak koji daje znak za prekid borbe ili kraj runde dao znak iako Jurkovic nije tapkao.
    Ostatak karda je solidan. Mec izmedju Limpa i Tortore bi trebao da bude mec veceri.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime