Ferguson odgovorio Khabibu: „Poštovanje za Khabiba, vidimo se uskoro! Duguješ mi 20 sklekova!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tony Ferguson je izgubio na UFC249 od Justina Gethjea posle niza od 12 pobeda i po svoj prilici neće biti sledeći koji će se boriti protiv Khabiba Nurmagomedova. Veliki broj MMA javnosti i boraca odao je poštovanje Fergusonu za bezkompromisnu borbu i veliku srčanost, uprkos porazu koji je došao od boljeg u tom trenutku, Justina Gaethjea.

Poruku punu podrške uputio je i šampion i nesuđeni protivnik, Khabib Nurmagomedov:

Što god da se dogodilo, to ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da je sve u redu sa tobom i tvojom porodicom. Tvoj će sin kad odraste biti ponosan na tebe.

6 dana kasnije stigao je i odgovor od Tony Fergusona:

Poštovanje za Khabiba. I ako mi još uvek duguješ 20 sklekova. Drago mi je da je tvoj otac u boljem stanju. Vidimo se uskoro i nastavi da treniraš za pravo finale. – Prvak“

Fergusonu i Nurmagomedovu definitivno nije suđeno, njihova borba se otkazivala čak 5 puta usled najčudnijih okolnosti. Posle ovog poraza mogućnost za njihovom borbom je znatno manja, baš zbog činjenice da bi upravo šampion Khabib trebao da se bori protiv privremenog šampiona Gaethjea za ujedinjenje titule u lakoj kategoriji. Ali svakako, svi bi voleli da gledamo borbu Fergusona i Khabiba.

Da li će se borba Khabiba i Fergusona ikada održati?

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime