Ferguson upozorio Oliveiru: „Ako to uradiš nećemo se boriti!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tony Ferguson je na svom Instagram profilu svima stavio do znanja da ne namerava da se bori u slučaju da Charles Oliveira ne postigne odgovarajuću kilažu za laku kategoriju (70kg).

Tony Ferguson i Charles Oliveira

Kao što znamo Ferguson i Oliveira su co-main event na UFC 256 koji predvode Figueriedo i Moreno. Ferguson je poznat kao surovi profesionalac i jedan je od boraca koji nikada nisu imali probleme sa skidanjem kilograma (a skida ih po prilično dosta), pa sa druge strane nema nameru da toleriše borce koji ne ispoštuju svoje obaveze:

„Računam na to da će Brazilac Charles Oliveira i svi ostali doći na merenje sa viškom kilograma kao i inače. Tako da ću već sada da pošaljem upozorenje. Ovo će se dogoditi. Borba je ‘short notice’ pa Charles ceo vikend neće skidati kilograme, a onda će se pojaviti sa 2-3 kilograma viška, uz izvinjenje kako nije imao vremena. Ja vam kažem, ako se on pojavi pretežak, nećemo se ni boriti“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt)

Borba između Fergusona i Oliverire je jako bitna kako za borce tako i za laku kategoriju. Pobednik ovog duela ima pravo da se nada napadu na šampionski pojas. Očekuje nas zanimljiv fight week.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime