PRVA PONUDA: Bare Knuckle Fighting Championship pozvao Romera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prva zvanična ponuda stigla je na adresu Yoela Romera. Najbolja svetska Bare Knuckle promocija želi da angažuje legendarnog kubanskog MMA borca i osvajača srebrne medalja na Olimpijskim igrama u rvanju slobodnim stilom.

Yoel Romero

Nakon što je UFC iznenada raskinuo ugovor i šokirao svet, još nas je više začudio potez konkurentskih promocija Bellatora i PFL-a koji su se oglasili povodom sločaja Yoela Romera i rekli da nisu zainteresovani za 43 godišnjeg borca. Danas se postavljalo pitanje gde bi mogao da ode Romero, a stigla je i prva zvanična ponuda. Predsednik najbolje Bare Knuckle organizacije BFKC želeo bi se da im se Romero pridruži:

Mi smo itekako zainteresovani, a kako da ne budemo? Na njemu kao da piše BFKC. On je po svemu kao stvoren za nas. Dočekali bismo ga sa dobrodošlicom. Videćemo šta možemo da uradimo po tom pitanju. rekao je David Feldman za BJPenn.com

Bilo bi zanimljivo videti Romera u ovoj disciplini. Poznato je da je kubanac neverovatna ateta i da može dosta jako da udari a i da primi težak udarac. Ohrabrujuća okolnost za BKFC je ta što su Yoelovi sparing partneri i dugogodišnji prijatelji Hector Lombard i Thiago Alves članovi BKFC promocije i mogli bi da odigraju ključnu ulogu o ovom poslu. BIlo bi jako zanimljivo videti Romera u Bare Knuckle ringu.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u svetu borilačkih sportova!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime