FNC će u Puli dobiti prvog šampiona srednje kategorije! Barbir protiv Vrtačića za pojas!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolja regionalna MMA promocija FNC najavila je najveći dosadašnji događaj koji će se održati 3. septembra u Puli u čuvenoj Pulskoj Areni.

Đani Barbir i Andi Vrtačić

Kako su iz FNC promocije najavili, ovaj događaj će biti najveći njihov do sada u svakom aspektu. Očekuje nas pre svega vrhunski ambijent u Pulskoj Areni, zatim najjača produkcija i fight card do sada.

Arena u Puli

Kao glavna borba planiran je duel Vasa Bakočevića i Francisca Barria, koji je nakon kontraverznog završetka u Šibeniku dobio još veću pažnju. Jedini problem u ovom duelu pravi, nedavna operacija i povreda šake „Croate“, ali nadamo se da ćemo ovaj duel gledati 3. septembra u Puli.

Francisco „Croata“ Barrio i Vaso „Psycho“ Bakočević

Danijel Bažant bi trebao da brani FNC titulu šampiona perolake kategorije, a za očekivati je da titulu teške kategorije brani još jedan momak iz Pule, Ivan Vitasović. I u trećoj borbi za titulu FNC šampiona ušestvovaće borac iz Pule i član Trojan kluba koji predvodi legendarni Zelg Galešić.

Danijel Bažant

„Nesuđeno“ finale prve sezone Armagedona između Andija Vrtačića (2-0) i Đanija Barbira (4-0-1nc) održaće se 3. septembra a ulog će biti šampionski pojas FNC organizacije u srednjoj kategoriji!

Đani Barbir i Andi Vrtačić

Ko će postati prvi FNC šampion srednje kategorije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime