Joker i Avramović „autsajderi“ u Češkoj na Oktagon i RFA!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najopasniji kada nas podcene, to je odlika naših sportista koji su u prošlosti pokazali karakter i pobeđivali kada nas svi otpišu.

Aleksandar „Joker“ Ilić i Nenad Avramović

Dvojica srpskih boraca nastupiće istog dana 23. jula u Češkoj. Konkurentne organizacije Oktagon i RFA prave događaje na isti datum, a naši borci će nastupiti na ova dva događaja.

Nenad Avramović vs. David Hošek

Nakon pobede na svom debiju na RFA 2, iskusni srpski borac Nenad Avramović obezbedio je nastup i na RFA 3 događaju. Nenad je pobedio izazivača za titulu Oktagona u srednjoj kategoriji i veliku slovačku zvezdu Milana Datelinku a na narednom događaju u Ostravi koji se održava 23. jula za protivnika će imati opasnog Davida Hošeka. Pobednik ovog duela bi mogao da dobije priliku za napad na titulu RFA šampiona srednje kategorije.

Nenad Avramović i Milan Datelinka na RFA 2

U meču protiv Datelinke, Avramović je bio totalni „autsajder“. Kvota na Datelinku iznosila je samo 1,10 dok je na Avramovića išla čak i do 6,507,00. Nenad je pobedio gušenjem u 1. rundi borbe i onima koji su se kladili na njega doneo lepu svotu novca.

U duelu sa Hošekom (koji je inače u borbi za titulu za izazivača Oktagona izgubio od Datelinke) Avramović je ponovo „autsajder“. Kvota na Nenada Avramovića iznosi 2,85 dok je na Davida Hošeka 1,38.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RFA (@realfight.arena)

Aleksandar Ilić vs Karlos Vemola

Aleksandar „Joker“ Ilić debituje u Oktagon MMA promociji u borbi za titulu šampiona poluteške kategorije protiv Karlosa Vemole. Kladionice su aposlutnu prednost dale Vemoli a „Joker“ i u ovaj meč ulazi kao „autsajder.

Karlos Vemola i Aleksandar Ilić

Kvota na Vemolu iznosi samo 1,06 dok je na Ilića čak 7,58. Sličan scenario kao u njegovom debiju za KSW gde je sličan odnos kvota bio u borbi sa Janikowskim, a znamo kako se to završilo.

Kvota na Gorana Reljića koji takođe nastupa na RFA 3 je 1,12 dok je na njegovog protivnika Vojtech Garbu 5,25.

Ukoliko uložite 50e na Avramovića i Ilića a oni pobede, vaš dobitak bi bio 1080e.

Kvote su sa sajta oficijalnog FORTUNA sajta.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime