Francis Ngannou je blizu potpisivanja sa velikom MMA promocijom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion teške kategorije Francis Ngannou trenutno je slobodan agent nakon što je okončao saradnju sa UFC promocijom.

Francis Ngannou

Jedan od najboljih teškaša sveta i trenutno jedan od najpopularnijih boraca na planeti je slobodan po izboru nove sredine. Govorilo se o njegovom boks meču protiv Tyson Fury-a, ali izgleda da trenutno od toga neće biti ništa, jer je Fury zakazao meč protiv Usyka.

Mnogi fanovi razmišljaju šta je sledeće i gde bismo mogli da gledamo popularnog „Predatora“ ali u svom gostovanju na „The MMA Hour“, Ngannou nam je svima pomogao i otklonio mnoge sumnje. Smanjio je izbor na dve popularne MMA promocije:

‘Doneo sam odluku, bez da išta potpisujem, znam šta će biti moj sledeći korak. Prvo želim da odradim jedan boks meč, a onda se vraćam u MMA. Potpisaću sa jednom velikom MMA promocijom. Nisam još doneo odluku, ali sam vrlo blizu toga. PFL i ONE, vrlo smo blizu. Videćemo‘‘

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

PFL i One Championship su promocije koje su u velikoj ekspanziji i postala je tradicija da borci koji završe UFC epizodu priključe se navedenim promocijama. Neki zbog lošijih rezulata u UFC, a neki zbog nezadovoljstva i lošeg „tretmana“ UFC-a prema njima. Poznato je da su i PFL i One finansijski jako moćni i da borci mogu da zaade veću količinu novca nego u UFC organizaciji.

Gde biste voleli da gledate Ngannoua?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime