Francis Ngannou želi revanš do kraja godine: „Stipe je bio odličan, ali i ja sam napredovao!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon impresivne pobede i još jedne odbrane titule UFC prvaka teške kateogije, Stipe Miočić je oduševio celu MMA javnost. Javio se čak i bivši Stipin protivnik koji će po svemu sudeći biti i naredni izazivač za titulu, Francis Ngannou.

Stipe Miočić i Francis Ngannou

Popularni Predator je impresioniran pobedom Miočića i čestitao mu je iz rodnog Kameruna, otkriva novinar ESPN-a Brett Okamoto:

Upravo sam pričao s Francisom Ngannouom koji je u Kamerunu. Tamo je gledao borbu u šest ujutro. Rekao je, kako je na trenutke izgledalo kao da DC ne želi da bude tamo. Što se tiče Stipe, rekao je kako je on izgledao sjajno. Ono što je video bilo je odlično. Ne može se na osnonu viđenog i predpostavki zaključiti ko će pobediti u njihovoj borbi, ali siguran je da zna koliko je napredovao i veruje da može da ga pobedi.

Zatim je usledila objava na Twitteru Francisa Ngannoua koji je zainteresovan da revanš sa Mičićem odradi do kraja ove godine:

„Šta kažete na Miočić vs. Ngannou 2 kao poslednji PPV u godini“, objavio je Ngannou na Twitteru.

Stipe Miočić i Francis Ngannou su se borili 2018. godine kada je Stipe Miočić slavio vrlo uverljivo i prekinuo tadašnji „hype“ oko Ngannoua. Činjenica je da je Francis od tada dosta napredovao i da se sada radi o potpuno drugačijem borcu. Sve u svemu očekuje nas zanimljiv i neizvestan revanš.

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime