BOMBA! UFC blizu dogovora Blachowicz vs Reyes za titulu prvaka!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

BOMBA! Prema pisanju novinara ESPN-a Brett Okamota UFC je blizu da realizuje meč između Jana Blachowicza i Dominick Reyesa i to ni manje ni više nego za titulu privremenog prvaka poluteške kateogije!

Kako prenosi Okamoto, Jon Jones zbog svih problema koje je imao sa UFC i van oktagona, sigurno se neće boriti do kraja ove godine, a Jan i Domick bi se borili za titulu privremenog prvaka koji bi napao Jona Jonesa kada se vrati. Ovaj meč bi najverovatnije trebaoda bude na UFC 253 koji se održava 26. septembra koji predvode Israel Adesanya i Paulo Costa.

Dominick Reyes se poslednji put borio na UFC 247 u februaru, kada je doživeo prvi poraz u svojoj profeionalnoj karijeri u borbi sa Jonom Jonesom. Jones je slavio sudijskom odlukom, a pojedini fanovi smatraju kako je Reyes pobedio taj meč. Moramo priznati Reyesu da je odradio odličan meč protiv neporaženog šampiona i jedva čekamo da ga vidimo u narednom meču.

Jan Blachowicz je u životnoj formi. Poljski borac je u nizu od 3 pobede i izgleda prilično dobro u oktagonu. U poslednjih 8 mečeva upisao je čak 7 pobeda. Jedini koji je uspeo da pobedi Blachowicza je Thiago Stantos.

ZAPRATITE TRIANGLE TV INSTAGRAM PROFIL ZA NAJVEĆI IZVOR INFORMACIJA IZ MMA SVETA!

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime