Free Fighters Gym napada WMO pojas!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Novosadski Free Fighters Gym imaće priliku da osvoji još jedan pojas. Pored Zorana Bubala koji je MFC šampion do 66kg, Miladin Kolarski će napasti World MMA Organization pojas do 70kg na MFC 9.

Prvobitni protivnik Nebojša Bogdanović se povredio tokom priprema, pa je kao zamena uskočio iskusni Slađan Dragišić. Osnivač i trener Free Fighters Gym-a i jedan od najboljih sudija na ovim prostorima Velimir Mladenov veruje u svog borca i nada se pobedi.

Očekujem tvrd meč sa puno razmena i nadam se nadmoći taktike nad čvrstom bradom. Poslednjih 7 nedelja smo se pripremali za Bogdanovića koji je stilski skroz drugačiji borac. Ali zbog zamene protivnika prinuđeni smo da promenimo game plan. Bez obzira na okolnosti koje su se dogodile, mi ćemo dati sve od sebe da pojas odnesemo u Novi Sad. Želimo da se zahvalimo Slađanu Dragišiću koji je prihvatio da uskoči kao zamena u kratkom roku. Ovim putem pozivam sve ljubitelje MMA da dođu u Herceg Novi 07.09. i uživaju u borilačkom spektaklu. Rekao je Velimir Mladenov.

Miladin „Kengur“ Kolarski ima 2 profesionalna meča, u jednom je pobedio u jednom izgubio. Ovo će mu biti prvi put da se bori za pojas jedne organizacije.

Želim da se zahvalim organizaciji što mi ukazala priliku da se borim za pojas, jako sam zahvalan i daću sve od sebe da opravdam poverenje. Što se tiče taktike spremali smo sa za Bogdanovića, ali cilj je i dalje isti, protivnik je čvrst i izdržljiv. Želim da mu se zahvalim što je prihvatio ovaj meč. Takođe želim da poželim Nebojši brz oporavak. Ovo mi je najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri. Želim da pozovem sve ljubitelje MMA da dodju i da podrže ne samo mene nego sve borce i uživaju u vrhunskim borbama.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Zaista smesno, neko sa 2 profi meca i polovicnim skorom ima priliku da napada pojas. Organizacija kakva god da je ne bi trebala to da dozvoljava , ako je mec za titulu da to bude neko sa boljim i reprezentativnijim skorom..
    Mfc je nekada imao solidan roster, ovakav fightcard sada vise podseca na neki Bujanovac Fc, Leskovac itf.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime