Gamrot na poslednjem nastupu u KSW brani titulu protiv neporaženog Musaeva!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW 54 nam donosi jedan od najboljih mečeva u lakoj kateogirji. Legendarni Mateusz Gamrot će odraditi svoj poslednji meč po ugovoru sa KSW promocijom i verovatno nastaviti karijeru u najboljoj svetskoj organizaciji UFC.

Mateusz Gamrot (16-0-1) je dvostruki KSW šampion neporažen u svojoj MMA karijeri. Jedan od najdominantnijih boraca u svojoj kategoriji. Nedavno na KSW 53 je možemo slobodno reći deklasirao Normana Parka i potvrdio status neporaženog kralja lake kategorije. Za protivnika će imati velikog talenta, neporaženog Dagestanskog borca Shamila Musaeva, koji živi u DIzeldorfu i predstavlja UFD Gym koji predvode Ivan i Tomi Dijaković.

Shamil Musaev (14-0) je kao što smo rekli talentovani borac koji dolazi iz Rusije (Dagestan). Kao i svi borci sa tod podneblja poseduje van serijsko rvanje i ground game. Musaev je takođe neporažen u profesionalnoj karijeri a pre toga je imao i zapaženu amatersku karijeri. Nastupio je na M-1 Global i Fight Nights Global organizaciji pre dolaska u KSW. U KSW je odradio dva meča i pobedio je u oba sjajnim prekidima. Veliki potencijal a kako su mnogi govorili upravo je Musaev taj koji ima šanse protiv Gamrota i da ga vide kao sledećeg dugoroćnog KSW šampiona.

KW 54 se održava 29.08.2020 u Varšavi. Događaj će biti bez prisustva publike.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime