Colby Covington: „Ako Woodley ne napusti oktagon na nosilima, nisam odradio svoj posao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Colby Covington je u svom stilu prokomentarisao njegov naredni potencijalni meč protiv bivšeg šampiona Tyron Woodleya, koji je najavio i sam Woodley kao i svetski MMA mediji. Covington kako kaže ne daje previše značaja tom meču iz razloga jer ne zna da li će se Woodley uopšte pojaviti i prihvatiti taj meč:

Ne želim ovde da lažem i kažem da je to sigurno jer stvarno ne znam da li će Tyron Woodley da se pojavi. Ja sam prošli put prihvatio borbu četiri dana pre održavanja, verbalno sam pristao da se borim protiv njega 22. marta u Londonu, ali on je sve to odbio. Verojatno je imao nizak testosteron pa je morao nešto da uzme za to. Sad je izgleda dogovorio verbalno borbu za 19. septembar, ali još uvek nije ništa potpisano.

Bila je prva reakcija Covingtona povodom borbe za Woodleyem koja je navodno dogovorena za 19. septembar u intervjuu za MMA Fighting, da bi potom nastavio:

Ja pokušavam zadnjih četiri ili pet godina da se borim protiv Tyrona Woodleya, ali on konstantno beži. Izmišlja povrede i govori da mu treba više vremena za pripremu. Ja sam prihvatio borbu, ali još uvek nisam video ugovor pa ne mogu da vam potvrdim ništa. Nadam se da će on doći na tu borbu, odnosno da ima dovoljno vremena da se napuca i bude u najboljoj formi života. UFC zna da je sa mnom lako dogovoriti ovu borbu. Zapravo, mi smo već sve dogovorili prošli put!

Sa Colby Covingtonom nikada nije dostadno, tako da ni ovoga puta neće biti izuzetaka, barem po najavi koju je „Chaos“ imao za ovu borbu:

Kod ove borbe postoji rivalitet na toliko različitih načina i borbu je zbog toga tako lako prodati. Zato sam uveren da ćemo stvarno videti najboljeg Tyrona Woodleya kojeg smo ikad videli, jer je puno toga na kocki. Gledajući njegove poslednje dve borbe, ti momci su ga pobedili sudijskom odlukom. Ja neću ostaviti nikakve sumnje da sam najbolji velteraš na svetu. Dodaću ga svojoj listi već sada sjajnih postignuća. Završiću ga, obećavam vam da borba neće doći do sudijske odluke. On će u tom octagonu ostati bez svesti! Ako Tyron Woodley ne napusti octagon na nosilima, ja nisam odradio svoj posao!

Colby je opasno najavio ovaj meč i stavio nam do znanja da puca od samopouzdanja. A mi čekamo odgovor od Woodleya i službenu najavu za ovaj izuzetno zanimljiv i bitan duel za velter kategoriju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime