Gane želi meč sa bivšim sparing partnerom Ngannouom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ciryl Gane je stigao do najveće pobede u svojoj karijeri. „Bon Gamin“ je bio bolji od Alexander Volkova jednoglasnom sudijskom odlukom.

Francis Ngannou i Ciryl Gane

Nakon pobede nad opasnim Volkovom, Gane smatra da je zaslužio napad na titulu i da mu nije potreban meč pre toga. Trenutno Gane ima najveći niz pobeda od teškaša (6 pobeda). To je rekao i odmah nakon borbe za MMA Junkie:

Mislim da sam danas dokazao! Ne treba mi još jedna borba za napad na titulu. mislim da je volkov bio veliki izazov i da sam to dokazao. uradio sam to. tako da ako ufc želi već sutra da se borim za titulu, ja sam spreman!

Prokomentarisao je i potencijalni meč sa svojim dugogodišnjim sparing partnerom Francis Ngannouom, koji je napustio ekipu MMA Factory iz Pariza kada je postao zvezda:

interesuje me ta borba, voleo bi da se dogodi. što se titule tiče, prijao bi mi meč i sada je mnogo bolja situacija. bili smo u istom klubu pa je bilo malo neprijatno znate? Sada je idealno. Borićemo se za pojas. ovo je prelepo za nas, za mene, za njega i za mog trenera.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime