KAKAV MEČ! UFC upario dvojicu izuzetno atraktivnih boraca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ljubitelji MMA sporta a pogotovo oni koji preferiraju „stand up“ borbu, neka zapišu u svoje podsetnike 28. avugust, jer nam je UFC spremio spektakl.

Edson Barboza i Giga Chikadze, FOTO: MMA Junkie

Kao bomba je juče odjeknula vest, da će Fight Night 28. avgusta predvoditi dvojica atraktivnih boraca koji nam uvek pruže spektakl. U pitanju je duel iskusnog veterana Edsona Barboze (22-9, 16-9) i Gige Chikadzea (13-2, 6-0 UFC).

Edson Barboza je u sjajnoj formi. Brazilac je u nizu od 2 pobede, a prelazak u perolako kategoriju ispostavio se kao dobro rešenje. Savladao je Makwan Amirkhania i Shane Burgosa a za treću pobedu u nizu napašće bivšeg kikboksera svetske klase iz Gruzije.

Sep 7, 2019; Abu Dhabi, UAE; Edson Barboza (red gloves) reacts against Paul Felder (blue gloves) during UFC 242 at The Arena. Mandatory Credit: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Giga Chikadze iza sebe ima 6 pobeda u UFC bez poraza. Mnogi su bili skeptični po pitanju njegovog prelaska sa kikboksa na MMA, ali gruzijac pokazuje da napreduje iz meča u meč i da ima visoke ambicije. Na krilime velike pobede nad Cub Swansonom dočekaće iskusnog Barbozu, a kada pogledamo njihov stil borbe, definitivno ne smemo da propustimo ovaj duel.

Giga Chikadze nokautirao Cub Swansona, FOTO: MMA Junkie

Kome dajete prednost?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite Triangle TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime