Gilbert Burns odgovorio Diazu: „Mogu da te pobedim bilo kada, čak i sad sa koronom!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Gilbert Burns je odgovorio na prozivke Nate Diaza koji je pokušao da omalovaži borbu Kamaru Usmana i Gilbert Burnsa za titulu prvaka velter kategorije. „Durinho“ je vidno ljut na Diaza, kojeg kako on kaže ne smatra ozbiljnom pretnjom i kojeg bi pobedio kako on naže bilo kada, čak i sa korona virusom u sebi:

Gilbert Burns (levo) i Nate Diaz (desno)

Mislim da on sad koristi priliku za lov u mutnom. On je najobičniji prolaznik (journeyman). Mogu da prebijem Natea Diaza bila kada, bilo kog dana u nedelji. Čak i sada sa koronom u sebi, verujem da mogu da ga pobedim. Mogu ga nadboksovati i nadgrapplati, a mogu ga vrlo lako i našamarati. To je tip koji sebe naziva pravim borcem, ali i ja sam to. Nekada sam poštovao ljude poput njega,  znate zašto? Jer sam ja pravi borac. Borio si se protiv Conora McGregora prihvativši borbu par dana prije održavanja iste. Ja sam se borio protiv ruskog borca sa 20-0, takođe par dana prje borbe prihvativši višu kategoriju. Jedina borba za koju sam u velteru prošao ceo kamp je protiv Demiana Maije, a stigao sam do borbe za titulu prvaka.

„Nadam se da će Kamaru pobediti i da sam ja onda sledeći. Ako Masvidal pobedi, tu bi mogao da nastane pravi haos i ne mogu da predpostavim kako bi se onda stvari odvijale. On bi mogao odabrati Natea i boriti se protiv njega. Šta ja tu mogu? Ako se to dogodi, boriću se protiv nekog drugog i potvrditi svoje mesto.

 

 

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime