LOŠE VESTI: Duško Todorović pozitivan na COVID-19! Ponovo otkazan UFC debi.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duško Todorović baš nema sreće! Na svoj UFC debi će morati da sačeka još. Noćas je objavio svetski portal MMA Junkie da je borba Todorovića i Phillipsa otkazana zbog medicinskih problema Duška Todorovića.

Tokom noći oglasio se i Duško Todorović na svom Instagram profilu gde je napisao da je pozitivan na COVID-19 a da nikakve simptome nije imao:

Nažalost neću moći da učestvujem na UFC Abu Dhabi. Pred zakazani let moj trener Jova i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoće na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata.

Ja u ovom trenutku iako znam onu izreku „Ko zna zašto je to dobro“, stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utiče na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi pomažu. Idemo dalje!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

❗Nažalost neću moći da učestvujem na #UFCAbuDhabi . Pred zakazani let moj trener Jova i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoće na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata. Ja u ovom trenutku iako znam za onu izreku “ Ko zna zašto je to dobro “ , stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utiče na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. 🙏🏼Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi nesebično pomažu. Idemo dalje! – #DT #duskotodorovic #teamtodorovic #secutor #secutorteam #UFC #fuckcovid19

Објава коју дели Dusko Todorovic (@todorovic_ufc) дана

Duško Todorović je pre samo 2 dana uradio interju za Triangle TV, gde je rekao kako se super pseća i da u subotu treba da putuje za Abu Dhabi. Kako je rekao u intervjuu, UFC od boraca i trenera traži 2 negativna testa na COVID-19 pred ukrcavanje u avion za Abu Dhabi. Duško baš nema sreće. Prošao je dva puna kampra za borbu, prvi put je borba otkazana u „fight weeku“ zbog početka globalne pandemije i zatvaranja granica, a sada zbog pozitivnog testa na COVID-19. Dušku žellimo brz oporavak i da mu poručimo da njegovo vreme tek dolazi!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime