Glover Teixeira otkrio sa kim bi se borio. „Prozvao“ je dva borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Brazilski veteran Glover Teixeira (30-7)  je u nizu od 3 pobde. Sve 3 pobede su došle u 2019 godini. UFC je mislio da će preko iskusnog brazilca proslaviti neke od svojih novih zvezda, ali u tome su se prevarili.

Teixeira je pobedio Karla Robersona, Ion Cutelabu i Nikitu Krylova. I ako ima punih 40 godina pokazao je da još nije za „staro gvožđe“.  Trenutno je rangiran kao 9 borac poluteške divizije  i izjavio je da želi da se bori samo sa borcima koji su iznad njega na rang listi. Glover je izrazio želju da se bori sa dva borca, jedan je revanš sa Corey Andersonom, koji ga je pobedio 2018 godine i to je ujedno i njegov poslednji poraz, a drugi je poljak koji pokušava da sebi obezbedi napad na titulu Jan Blachowicz.

Teixeira i dalje razmišlja o napadu na titulu koju drži Jon Jones, borac koji ga je pobedio pre 5 godina. Jedini način da dođe do borbe za titulu vidi preko boraca koji su rangirani ispred njega.

Neki novi borci dolaze i žele borbu za pojas, ali ja sam jako motivisan. Želim da se borim sa borcima iz vrha divizije. Voleo bi revanš protv Corey Andersona ili borbu sa Janom Blachowiczem. To bi za mene bile idealne borbe, ali videćemo šta će biti početkom godine. Ja sam čovek koji se uvek borio sa borcima iz samog vrha. Oni od kojih sam gubio su se borili za pojas, jer su preko mene dobili tu priliku. Gubio sam od Gustafssona i Anthony Johnsona koji su se posle borbe sa mnom borili za pojas. Pobedio sam u poslednje 3 borbe dobre protivnike, sada su mi potrebna imena poput Andersona ili Blachowicza kako bih nastavio svoj put prema cilju, a to je pojas. Rekao je 40 godišnji Glover Teixeira.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime