Ivica Trušček izgubio u Uzbekistanu u 3. rundi, Khabib pratio meč iz prvog reda

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na žalost Ivica Trušček nije uspeo da šokira svet i pobedi Shamila Zavurova. Na GFC 20 u glavnoj borbi večeri, Rus je bio bolji od Truščeka i stigao do pobede prekidom u 3 rundi.

Zavurov je ceo meč imao kontrolu i radio sigurno. Umeo je u par navrata Trušček da zapratei ali nije to bilo dovoljno da se zaustavi dagestanac. Zanimljivo je da je Khabib Nurmagomedov posmatrao ovu borbu iz prvih redova. Za one što nisu upućeni, Shamil Zavurov je bio Khabibov mentor na početku njegove karijere. Mladi Khabib je tada učio od jednog od najboljih boraca iz Dagestana, Shamila Zavurova. Zavurov ovom pobedom dolazi do skora 37-6-1, dok je Ivica Trušček posle ove borbe na 38-34.

Ivica je pre samo 20 dana upao na KSW 51 kao zamena za Aleksandra Rakasa protiv Kristyana Kaszubowskog, samo par seti pred borbu. I pored toga pružio je fantastičan preformans ali je nažalost izgubio odlukom sudija i ako se deo publike ne slaže sa tim. I pored ova dva poraza moramo odati veliko poštovanje Ivici za sve što radi, ovakav ratnik se ne viđa često.

Ostaje žal za ova dva poraza, pogotovo zbog činjenice da je Trušček pre ova dva meča imao najbolji period u karijeri i povezao 6 pobeda za redom. čak je uspeo i da dođe do pojasa u WFC organizaciji u velter kategoriji.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime