Gokhan Saki uspešno operisan, sledi još jedna operacija lakta!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši Glory šampion Gokhan Saki nije ulazio u oktagon još od 07.07.2018. Poslednji put borio se sa Khalil Rountreem gde je izgubio ekspresnim nokautom za samo 96 sekundi.

Saki se totalno izolovao od medija i javnosti, a nedavno je na svom Insagram profilu objavio kako je uspešno prošla operacija lakta, ali da ga uskoro očekuje još jedna:

Nakon godinu dana bolova i injekcija u laktovima, otkrili su da sam u oba lakta prelomio komade koji su prouzrokovali strašan bol i upalu. Moja pva operacija je gotova i uspešno je prošla. Druga tek dolazi. U narednih nekoliko nedelja se nadam da ću da nastavim sa treninzima, bez ikakvih bolova. Za svaki nivo postoji drugi đavo, ali takav je život.  Zapamtite, što je noć tamina svetlije je jutro, tako da nikada neću odustati. Obaveštavam vas. Hvala svima na podršci.

U svoja dva nastupa unutar UFC oktagona, Saki ima polovičan učinak. Debitovao je na najbolji mogući način, pobedom nad Luisom Henriqueom. U drugom nastupu je kao što smo već rekli, izgubio nokautom za samo 96 sekundi od Khalil Rountreea. U martu 2019. postojala je priča da će se boriti protiv Saparbeg Safarov, ali zbog povrede je morao da otkaže taj nastup.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime