Gregor Gillespie izazvao Pettisa na borbu na UFC 244

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Georg Gillspie je jednom prilikom rekao da nikada neće „prozivati“ druge borce. Kako je rekao to nije njegov stil. Ali s obzirom da se nije borio još od januara, morao je nešto da preuzme po tom pitanju. Kao i svakom borcu u UFC, želja mu je da se nađe na fight card-u za najveći event godine UFC 244 u New Yorku u Madison Square Gardenu.

Izvor MMA Fighting

Popularni „The Gift“ je vlasnik skora od 13:0 (6:0 UFC), polako ali sigurno krči sebi put ka vrhu lake divizije. Za sledeću borbu voleo bi da mu protivnik bude bivši prvak Anthony „Showtime“ Pettis. Gillspie je putem svog instagram profila poslao poruku punu poštovanja, gde je rekao da bi voleo da se bori sa Pettisom 02. novembra u Madison Square Gardenu.

Dakle u poslednjih šest borbi svi su me pritiskali i terali da prozovem nekoga. Nikada nisam hteo to da uradim, ali mislim da je vreme da krenem da igram ovu igru! Želim da prvi koga pozovem bude Anthony „Showtime“ Pettis. Mislim da je sjajan borac i vreme je da se vratim na 155ib, pa da se nađemo u Madison Square Gardenu 2 novembra. Šta kažeš na to ?

 

Georg Gillspie je poslednju borbu radio još u januaru na UFC on ESPN +1 i pobedio Yancy Medeirosa prekidom u drugoj rundi. To mu je ujedno i bila 5. pobeda prekidom u nizu koja je došla u prve dve runde.

Anthony Pettis je nedavno izgubio od Nate Diaza na UFC 241 sudijskom odlukom. U toj borbi Pettis je polomio prst na nozi u prvoj rundi. Inaće ta borba je bila u kategoriji do 77kg, a sam Pettis je najavio kako ne namerava da se bori u 77, već da se vraća u svoju matičnu kategoriju do 70kg. Showtime je rekao da i voleo da se bori još jednom do kraja ove godine, ali videćemo kako će proći oporavak noge i da li bi mogoa tako brzo da dostigne odgovarajuću kilažu za kategoriju do 70kg.

Sve u svemu ovo bi bio jako zanimljiv meč za publiku.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime